Baile moderne din zilele noastre au devenit un loc de refugiu si relaxare pentru a scapa de stresul zilei.

S-au dus zilele de design simplu al baii, in zilele noastre noi tendinte si accesorii sunt la orizont.

Din acest motiv, este extrem de important ca imaginea obisnuita a unei camere in care petreci mai putin de 10 minute trebuie sa dispara.

Cum se poate realiza acest lucru? Prin aplicarea unei serii de sfaturi care transforma drastic aceasta imagine.

Citeste mai departe si descopera cele mai noi stiluri pentru baie, pentru a te ajuta sa stabilesti clar ceea ce iti doresti si de ce ai nevoie.

Adopta din bunul gust al italienilor

Pentru italieni, nu exista prea mult – ei sunt cunoscuti pentru opulenta stilurilor, pigmentii puternici, materiale indraznete precum catifeaua dar si culori care ies imediat in evidenta precum auriul.

Daca ai spatiul necesar la dispozitie, opteaza pentru o cada asezata in partea centrala a baii – ca loc de rasfat zilnic.

Apoi, podelele trebuie neaparat sa fie din materiale atemporale, luxoase. Alege culori mai intunecate pentru podea si pereti, ca sa poti sa pui in evidenta zona cu mobilier de baie.

Aceasta nu trebuie, niciodata, aleasa la intamplare, ci, in concordanta cu restul elementelor de design.

Inspira-te de la nordici

Stilul de viata nordic este rafinat si plin de spirit. Deoarece, o mare parte din an, temperaturile din tarile lor sunt scazute, iar, in unele zone, orele cu soare sunt destul de putine, acestia si-au desavarsit activitati pe care sa le faca exclusiv in casa.

Confortul este la el acasa, intr-o casa nordica. Ei imbina utilul cu placutul, de aceea, mobilierul este simplu, cu linii drepte, usor de intretinut si de curatat.

De asemenea, paleta cromatica este constituita din alb, negru, gri, albastru si alte variatii.

Alege un stil pamantiu

Culorile naturale, precum lemnul sau cele pamantii, nu sunt foarte folosite in amenajarea bailor. Dar, asta nu inseamna ca nu ai putea sa le folosesti in beneficiul tau.

Poti sa creezi un perete accent, fie intr-o culoare pamantie, fie cu un tapet din aceasta paleta cromatica.

Mobilierul de baie va fi unul cu nuante mai inchise si lemnul va fi predominat in baie.

Ca sa deschizi putin atmosfera, amenajeaza pe un raft cateva decoratiuni, printre care si o vaza cu flori in culori pastelate.

Amenajeaza o baie zen

O seara reusita este aceea in care reusesti sa te deconectezi de probleme, sa fii cu gandurile tale si sa te pregatesti pentru noi provocari.

Incepe acest lucru din momentul in care intri in baie – amenajeaza cat mai minimalist cu putinta, in culori neutre, cu multe obiecte care te vor ajuta sa te relaxezi.

Pastreaza la indemana cele mai confortabile prosoape, ia-ti pe tine halatul preferat si pune-ti muzica relaxanta.

Inconjoara-te de marmura

Este unul dintre cele mai frumoase materiale naturale care exista in decor si aduce o nota de eleganta care nu trece neobservata.

Marmura este perfecta pentru pardoseli si, de asemenea, pentru decorarea bucatariei. Cu toate acestea, in baie este locul unde straluceste cu adevarat.

Exista multe moduri de a decora o baie cu marmura. Totul depinde de efectul pe care dorim sa il obtinem, de tipul de marmura si de dimensiunea baii. Si bugetul nostru, bineinteles.

Trebuie specificat ca marmura nu este unul dintre cele mai ieftine materiale, ca sa fim sinceri. Daca iti depaseste cu mult bugetul, poti pune un tapet cu print de marmura.

Cu toate acestea, numeroasele calitati pe care le poseda fac sa merite sa investesti ceva mai mult in acest material.

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

3 thoughts on “Idei de amenajare a baii care te vor pune pe ganduri

  1. Articolul subliniaza importanta ergonomiei si confortului oferite de tabletele grafice Wacom, care pot contribui semnificativ la evitarea oboselii sau durerilor articulare pe termen lung. Aceste aspecte sunt deseori neglijate, dar pot face diferenta in experienta de lucru a utilizatorilor.

  2. Sunt impresionat de precizia si sensibilitatea pen-ului Wacom mentionata in articol. Acest aspect este crucial pentru artistii digitali sau designerii grafici care doresc sa lucreze cu detalii fine si culori vibrante. Cu siguranta voi lua in considerare achizitionarea unui astfel de dispozitiv pentru proiectele mele.

  3. Articolul este foarte informativ si mi-a oferit o perspectiva mai clara asupra avantajelor utilizarii tabletelor grafice Wacom. Am aflat despre diferitele modele disponibile si functionalitatile acestora, ceea ce m-a ajutat sa iau o decizie informata in privinta achizitionarii uneia.

Comments are closed.